GEMEENSCHAPPELIJKE SOORTEN ALUMINIUM RAMEN

Het meest voorkomende type is het schuifraam. Dit raam bestaat uit twee ruiten en heeft een groot frame. U kunt kiezen uit verschillende raamconfiguraties, met vaste lamellen die niet openen of met een raam waarin een of beide panelen (of vleugels) opengaan.

Luifel aluminium ramen openen in het algemeen naar buiten. Deze worden vaak in kleine ruimtes gebruikt omdat ze niet veel ruimte innemen. Door ze samen te voegen ziet er niet alleen esthetisch aantrekkelijk uit, maar het helpt ook om de meeste hoeveelheid licht binnen te laten.

Een zeer populaire keuze in het buitenland, maar telen in Australië is een scharnierpunt. Draaibare ramen geven een eigentijdse uitstraling en laten ook veel natuurlijk licht binnen. Om ze te openen, laat u zowel de bovenste als de onderste vergrendeling los en duwt u de ramen naar buiten. Ze zijn er in zowel enkele als dubbele ruiten.

Dit soort raamkozijnen, draaipunten en luifels bieden uitzonderlijke geluids- en thermische prestaties omdat de frames het dichtst bij zichzelf zijn, waardoor de openingen worden geminimaliseerd.

https://directkozijnen.com/

Categories: